De diverse specialistische diensten die wij u kunnen aanbieden:

Glasbewassing (traditionele manier met ladder en telescoopbewassing tot 20 meter)

De eerste indruk is belangrijk. Een verzorgt uiterlijk geeft de belofte van kwaliteit.

 

*Dagelijk en /periodiek schoonmaakouderhoud:

Schoonmaken is het hebben van een doordacht plan resulterend in een schone werkplek en het bevorderen van meer werkplezier. Dat is mogelijk door dit plan samen met de opdrachtgevers te vertalen in een werkprogramma met de zekerheden voor een goede uitvoering en garanties van continuïteit van deze dienstverlening.

 

Tapijtreiniging met droge korrel, dus zonder toevoeging van water of andere chemieën en onderhoud harde vloer:

Vloeren hebben onderhoud nodig om te voorkomen dat ze hun warme uitstraling verliezen, vies worden of dof, terwijl ze moeten glanzen. Wij weten welke techiek en materialen het beste resultaat geven.

 

Reiniging en impregneren van luifels/zonneschermen etc, Gevelreiniging:

De gevel van uw bedrijf kan op verschillende manieren (uitlaatgassen, graffiti, etc) aangetast en/of ontsierd worden. Elke gevel (RVS, aluminium, hout, steen, etc) vraagt om een andere aanpak. Na de reiniging kan een beschermende coating worden aangebracht waardoor de gevel is beschermd tegen ongewenste invloeden van buitenaf.

 

* Leveren van sanitaire producten:

 

Zeep, handdoekautomaten, toiletpapier, papieren handdoeken, luchtverfrissers, etc. Reinigen van bedrijfshandoeken en theedoeken.

 

* Betonherstelwerkzaamheden:

Wanneer betonnen traptreden beschadigd zijn door diverse invloeden van buitenaf of uit de bekisting komen na stort- en of opleverwerkzaamheden en deze traptreden zijn beschadigd door houtsappen of andere invloeden vanbuitenaf, hebben wij de kennis in huis om dit te verwijderen, zodat de trap zijn natuurlijke betongrijze kleur weer terugkrijgt en behoudt.

 

* Bouwopruiming:

Wij beschikken over personeel die zich van het begin van een nieuwbouwproject tot het zich volledig bezighouden met het opruimen van de bouwplaats en het schoonhouden van de bouwketen.

 

* Bouwopleveringen:

Wanneer er een oplevering plaatsvindt van een nieuwbouwproject, wordt door de schoonmaken/glazenwasser aandacht besteedt aan het glas, sanitairgroepen, keukens en het bouwschoon aanvegen van het object zodat deze bouwschoon overgedragen kan worden aan de nieuwe eigenaar.