V.o.F Rajabo Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf heeft zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een betrouwbare dienstverlener binnen de glazenwasserij en schoonmaakbranche.

Wij zijn een bedrijf waar een plezierige werksfeer heerst met gezamelijke gedragen verantwoordelijkheden. Dat daardoor sprake is van korte lijnen tussen de organisatie en de uitvoering is vanzelfsprekend. Die stabiliteit zorgt er ook voor dat de contacten met de opdrachtgevers nauwelijks aan veranderingen onderhevig zijn.

DIT GARANDEERT CONTINUÏTEIT!!!!!!

Het serviceconcept dat wij aanbieden wordt elke dag door onze medewerkers in de praktijk waargemaakt. Onze werknemers zijn geselecteerd op netheid, verantwoordelijkheid en service naar de klant toe. Ze doen hun werk veilig en routineus, zodat u en uw medewerkers (en uw klanten) er zo min mogelijk door gestoord worden. Door bedrijfskleding zijn onze medewerkers altijd te herkennen.

 

V.o.F. Rajabo gelooft erin dat de opdrachtgever het prettig vindt als deze een beroep kan doen op één aanbieder van facilitaire diensten, zodat men slechts met één aanspreekpunt te maken hebben. Wij kunnen u een compleet pakket van schoonmaakdiensten aanbieden in de ruimste zin van het woord.

De nieuwe wetgeving inzake arbeidomstandigheden stelt steeds hogere eisen aan bedrijven en instellingen. Ons personeel is zowel VCA-gecertifiseerd als in het bezit van BHV-diploma. Tevens zijn wij lid van de Hoofd Bedrijfs Ambachten vereniging, die de belangen behartigd van glazenwassers enz. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk volgens de ARBO-normen van de schoonmaakbranche te werken.Wij werken volgens de wettelijke eisen voor werken op hoogte, die zijn vastgesteld in de beoordelingsrichtlijn behorende bij het convenant gevelonderhoud.

Wij bespreken de veiligheids-en milieu-eisen met u, denken mee over de meeste verantwoorde oplossing. Wij zorgen voor een betrouwbare uitvoering volgens plan.

Het feit dat onze contracten rechtstreeks met u worden afgesloten, zorgt voor een directe manier van communiceren.